Дентално лакомство – Оплетенo топче от кожа БЯЛО

5-6 см, (10 гр.)

Дентално лакомство – Оплетено кожено топче с  вкус на мента

Размер: Ф 6 см – (20 г)

 

Тегло Няма
Вкус

мента, натурален, пиле, телешко

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дентално лакомство – Оплетено кожено топче”