Комбинирана храна на люспи за всички декоративни златни и студеноводни риби.

Състав:  зърнени храни.

Аналитични съставки:  сурови протеини 7,69%, сурови влакнини 2,54%, сурови мазнини 2,31%, сурова пепел 1,0%, влага 8,83%.

Тегло Няма
размер

12гр, 32гр, 6гр

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRODAC GOLDFISH FLAKES храна на люспи за златни рибки”