Аксесоар за куче или котка – ПЕПЕРУДА

Размер: врат – 26-33 см, гръб – 37-42 см

Тегло 0.200 кг

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Аксесоар за куче или котка – ПЕПЕРУДА”