малък – 16 см. / 3 бр. в опаковка
среден – 17 см. / 1 бр. в опаковка
голям – 24 см. / 1 бр. в опаковка

Тегло 0.1 кг
размер

голяма, малка, средна

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Италианско натурално лакомство / кокал”