• Подходящо за всички кучета и кученца от 12 седмици
  • нежно почиства ушните канали
  • особено нежно и меко

 

.
Тегло 0.200 кг

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Капки за уши Nooby 50ml”