• Топка за занимания за кучета
  • тиха игра поради мека материя
  • подходящ за суха храна и закуски
  • винил
  • ф 12 см.
Тегло 0.05 кг

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOBBY мека Топка за лакомства”